HPP avusti Cobbleyard Real Estate Oy:tä Jätkäsaaren L3-varastomakasiinin kauppa- ja maanvuokrajärjestelyssä

L3-varastomakasiini-julkisivu-web

Cobbleyard Real Estate Oy on voittanut Helsingin kaupungin konseptikilpailun Jätkäsaaren L3-varastomakasiinin kehittämiseksi ja myymiseksi uuteen käyttöön ehdotuksellaan ”L3 Itämeritalo”. Voittajan valinnassa painotettiin ehdotusta, jossa rakennusta kehittämällä ja olemassa olevia tiloja hyödyntämällä tuotetaan monipuolisesti kulttuuria, vapaa-aikaa ja yhdessäoloa palvelevia tiloja.

Cobbleyard Real Estaten suunnitelmassa makasiinirakennukseen luodaan avoin kohtaamispaikka, johon on suunnitteilla ravintoloita, terasseja, liiketilaa ja tarpeen mukaan muunneltavia tiloja. Rakennukseen on tarkoitus luoda myös toimistotiloja ja luovaan toimintaan soveltuvia hybriditiloja. Hankkeen edetessä kaupunki myy makasiinirakennuksen ja alueella sijaitsevan teollisuusnosturin uutta käyttöään varten.

HPP toimi järjestelyssä Cobbleyard Real Estate Oy:n oikeudellisena neuvonantajana avustaen muun muassa kauppa- ja maanvuokradokumentaation kommentoinnissa.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

rakennus 2
Kiinteistöt

HPP avusti Auratum Kiinteistöjen hallinnoimaa AKR Tuottoa liikerakennuksen omistavan kiinteistöyhtiön osakkeiden myynnissä

hpp-lahti-kulma
Kiinteistöt

HPP avusti Luhta-Kiinteistöjä Lahden keskustassa sijaitsevien kiinteistöjen myynnissä

HPP avusti Helsingin Kasarmikadun hotellikiinteistön myynnissä
Kiinteistöt

HPP avusti Helsingin Kasarmikadun hotellikiinteistön myynnissä

Ota yhteyttä