HPP avusti Club Internacional del Libroa sen ostaessa Valitut Palat

HPP:n Yritysjärjestelyt-ryhmä avusti osakas Björn Nykvistin johdolla Club Internacional del Libro – konsernia (“CIL”) osakekaupassa, jossa CIL osti suomalaisen Oy Valitut Palat – Reader’s Digest Ab:n (“Valitut Palat”) yhdysvaltalaiselta Reader’s Digest Inc. – nimiseltä yritykseltä. Osakekauppa toteutettiin 30.4.2013.

CIL on johtava suoramarkkinointialan yritys Espanjassa ja Portugalissa, jolla on yli 30 vuoden kokemus markkinoinnin alalta ja lähes 1.000 työntekijää. Valittujen Palojen osto oli osa laajempaa transaktiota, jolla CIL pyrkii laajentamaan liiketoimintansa Ranskan, Ruotsin, Suomen, Norjan ja Baltian markkinoille, ja jatkoa aiemmin viime vuonna toteutetulla yrityskaupalle, jossa CIL osti samalta myyjältä tämän Espanjassa ja Portugalissa sijaitsevat tytäryhtiöt.

Valitut Palat on suomalainen yritys, jolla on 42 työntekijää ja toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Baltian maissa. Sen aikakauslehdellä on laajin levikki kaikista Suomessa julkaistuista tilattavista aikakauslehdistä.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä