HPP avustaa Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Eteraa sen ja Ilmarisen yhdistymisneuvotteluissa – yhdistymisen toteutuessa syntyy Suomen suurin yksityisten alojen työeläkevakuuttaja

HPP

HPP toimii Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Eteran juridisena neuvonantajana Ilmarisen kanssa suunnitellussa yhdistymisessä. HPP avusti Eteraa kaikissa yhdistymisneuvotteluihin, yhdistymissopimukseen ja muihin yhdistymiseen liittyvissä juridisissa seikoissa.

Työeläkevakuutusyhtiöt Ilmarinen ja Etera aikovat yhdistyä 1.1.2018 alkaen. Yhtiöt muodostavat yhdistyessään vakavaraisen ja kustannustehokkaan työeläkeyhtiön, jolla on alan kilpailukykyisimmät asiakasedut. Molempien yhtiöiden vahvuudet yhdistämällä tavoitteena on rakentaa innovatiivinen ja ketterä palveluyritys, joka tarjoaa entistäkin laadukkaammat ja monipuolisemmat palvelut. Ilmarisen ja Eteran hallitukset ovat 29.6.2017 hyväksyneet yhdistymissopimuksen, jonka mukaan Etera sulautuu Ilmariseen.

Järjestelyn toteutuessa yhdistynyt yhtiö huolehtii yli miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Yhdistyneestä yhtiöstä tulee sekä asiakasmäärällä että vakuutusmaksutuloilla mitattuna Suomen suurin  yksityisten alojen työeläkevakuuttaja. Sen eläkevarat ovat yli 44 miljardia euroa.

Järjestelyn toteutuminen edellyttää molempien yhtiöiden yhtiökokousten sekä viranomaisten hyväksyntää.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä