HPP Open: ennätyksellinen yleisötapahtuma

HPP Open -ammattilaisturnaus oli onnistunut kokonaisuus.

Kisajohtaja Pekka Mäkelä oli kauttaaltaan tyytyväinen näkemäänsä.

”Talissa oli katsojia ja tunnelmaa joka päivä, vaikka suomalaispelaajat eivät yltäneetkään loppupeleihin saakka. Lipunmyynnissä onnistuttiin ja tapahtuma-alueelle riitti kävijöitä.”

Turnauksen mestareiksi kruunattiin kaksinpelissä ranskalainen Corentin Moutet ja nelinpelissä saksalais-intialaispari Andre Begemann/N. Sriram Balaji.

”Oli hienot finaalit ja koko turnauksessa oli useita laadukkaita otteluita. Erityisen hienoa oli nähdä niin lauantaina kuin sunnuntaina noin 800 katsojaa seuraamassa otteluita, vaikka suomalaisia ei ollutkaan enää tässä vaiheessa mukana. Haluan kiittää kaikkia turnauksessa mukana olleita: vapaaehtoisia, työntekijöitä, katsojia ja kumppaneita upeasta viikosta. Ensi vuonna uudestaan!”

Katso turnauksen kuvia >>

Tämän vuoden HPP Open oli yksi kautta aikain parhaista, ellei paras, katsojamäärillä ja lipunmyynnillä mitattuna. Yhteensä lipunmyyntituotot nousevat noin 100 000 euroon.

Viikon kohokohtia olivat Emil Ruusuvuoren loppuunmyyty avausottelu. Yli 1300 katsojaa varmisti paikkansa Talissa jo ennätyksellisesti kolme päivää ennakkoon; vastaavaa ei ole koskaan tapahtunut Helsingin ammattilaiskisassa. Otto Virtasen avauspäivä veti myös lähes 1000 katsojaa sekä loppuviikon finaalipäivät noin 800 katsojaa per päivä. Päivittäiset yleisömäärät yhteenlaskettuna HPP Open keräsi 6340 katsojaa viikon aikana.

”Ehdottomasti yksi parhaista kisoistamme. Joskus ylsimme hieman yli 90 000 euron lipunmyyntiin ja kokonaiskatsojaluvuissa vähän yli 6000. Tämä antaa hyvää pohjaa tulevaisuudelle.”

Parhaillaan turnausorganisaatio kerää palautetta tulevaisuutta varten.

”Unelma on, että Suomessa olisi tulevaisuudessa vieläkin isompi ammattilaisturnaus”, päätti Mäkelä.

Anna palautetta tapahtumasta >>

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä