Anniina

Perkiö

Immateriaalioikeudet
Työoikeus

Associate

Erikoistunut olennaiseen

HPP Asianajotoimisto

Anniina

Perkiö

Anniina Perkiö on eri­kois­tu­nut työoikeuteen. Li­säk­si Anniina avus­taa asiak­kai­tam­me immateriaalioikeudellisissa ja erityisesti työsuhdekeksintöjä koskevissa ky­sy­myk­sis­sä. Hän avus­taa asiak­kai­tam­me sekä kotimaisissa että rajat ylittävissä toimeksiannoissa.

SUOMI, ENGLANTI & ESPANJA
OTM, LL.B. EUROPEAN LAW (MAASTRICHTIN YLIOPISTO, ALANKOMAAT), LL.B. SPANISH LAW (UNIVERSIDAD AUTÓNOMA DE MADRID, ESPANJA)

Osaamisalue ja tiimit

Immateriaalioikeudet

Ratkaisemme tehokkaasti monimutkaiset immateriaalioikeudelliset kysymykset, jotka liittyvät esimerkiksi aineettomien oikeuksien tunnistamiseen ja hankintaan toimitusketjussa, keksintöihin, patentteihin, malleihin, tavaramerkkeihin, tekijänoikeuksiin ja liikesalaisuuksiin. Olemme erikoistuneet oikeuksien suojaamiseen, valvontaan, arvonmääritykseen ja portfolion hallintaan.

Työoikeus

Asiantuntijoiltamme saat neuvot kai­kis­sa työ­- ja palvelusuhteisiin liit­ty­vis­sä ky­sy­myk­sis­sä työ- ja toi­mi­tus­joh­ta­ja­so­pi­mus­ten tekemisestä työ- ja toimisuhteiden päättämiseen sekä työoikeudellisten erimielisyyksien ratkaisemiseen. Olemme asiakkaidemme luotettava kumppani päivittäisissä työelämään liittyvissä juridisissa kysymyksissä, erilaisissa työpaikan muutostilanteissa mukaan lukien muun muassa työvoiman uudelleenjärjestelyt ja yhteistoimintaneuvottelut, työvoiman ulkoistamisessa, tietosuojakysymyksissä ja työturvallisuusasioissa.

Ota yhteyttä