HPP_Pro bono_

Pro bono

Pro bono -työ osana yritysvastuutamme

Meille on tärkeää toimia vastuullisen yhteiskunnan puolesta ja tukea yhteisöä ja sidosryhmiämme sekä asiakkaitamme vastuullisten ratkaisujen löytämisessä. Siksi edistämme vastuullisuutta myös käytännön avun kautta osallistumalla erilaisiin pro bono -hankkeisiin.

Olemme avustaneet mm. kestävän satamalogistiikan start-up-yritystä yhtiöoikeudellisissa ja kaupallisissa kysymyksissä, jotka liittyivät satamien ja satamien hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen tähtäävän
ainutlaatuisen kontinkäsittelyratkaisun kehittämiseen.

Asiantuntijamme ovat jäseninä erilaisissa uusiutuvan energian kehityshankkeita ja lainsäädäntöä edistävissä työryhmissä, ja jaamme alan tietoa ja kehitämme lainsäädäntöä verkostomme ja sidosryhmien kautta. Tuemme esimerkiksi säännöllisesti Suomen Tuulivoimayhdistystä, jonka jäseniä autetaan ymmärtämään tuulivoiman kehittämistä Suomessa koskevaa oikeudellista ja sääntelyjärjestelmää sekä edistämään lainsäädäntömuutoksia Suomen tuulivoimateollisuuden kehityksen nopeuttamiseksi. Olemme pro bonona avustaneet useita hyväntekeväisyysjärjestöjä yhdenvertaisuuteen keskittyvissä hankkeissa. Avustimme esimerkiksi 28 Too Many -järjestöä naisten sukuelinten silpomisen ehkäisemiseen keskittyvässä projektissa laatimalla yhteenvedon Suomen lainsäädännöstä aiheeseen liittyen.

Neuvoimme myös LGBTQ+-yhteisön oikeuksia ja suojelua tukevaa hyväntekeväisyysjärjestö Stonewallia Suomen lainsäädännön kannasta yritystyönantajille suunnattua opasta varten, jonka tarkoituksena on auttaa heitä keräämään tietoja LGBTQ+ työntekijöistä GDPR:n mukaisella tavalla.

Asiantuntijamme ovat jäseninä erilaisissa uusiutuvan energian kehityshankkeita ja lainsäädäntöä edistävissä työryhmissä.

HPP Asianajotoimisto

Olemme pro bonona avustaneet iheart – Innate Health Education and Resilience Training – Yhdistyneessä kuningaskunnassa pääkonttoriaan pitävää hyväntekeväisyysjärjestöä laajentamaan toimintaansa Suomeen. Yhdistys on omistautunut auttamaan nuoria löytämään synnynnäisen resilienssinsä ja henkisen hyvinvointinsa tarjoamalla erikoiskursseja ja -ohjelmia kouluille, opettajille, nuorille ja heidän perheilleen.

Toimimme aktiivisesti korruption ja syrjinnän kitkemiseksi ja avoimuuden edistämiseksi yhteiskunnassa. Laadimme esimerkiksi sisällön Suomen lainsäädännöllisestä kannasta pankkipalvelujen saatavuuteen oppaaseen, jonka koosti maailmanlaajuinen pro bono -selvityskeskus PILnet ja sen pro bono -kumppani, European Center for Not-For-Profit Law.

Meille on tärkeää toimia vastuullisen yhteiskunnan puolesta ja tukea yhteisöä ja sidosryhmiämme sekä asiakkaitamme vastuullisten ratkaisujen löytämisessä.

HPP Asianajotoimisto

Vastuullisuus_probono_HPP_650

Ota yhteyttä